A DSM Kft. 1991-ben alakult meg, azóta szaniteráru kis- és nagykereskedelemmel foglalkozunk.
A társaság 100%-ban hazai tulajdonú, a cégvezetés az alapítás óta, azaz közel 30 éve változatlan. Ez az állandóság a garancia cégünk sikeréhez, tapasztalatához és múltjához, melyre büszkék vagyunk.

Célkitűzésünk

Cégünk fő célkitűzése az általunk forgalmazott kiváló minőségű és hosszantartó termékekkel a vásárlói szokások átalakítása a mai, fogyasztásközpontú szemléletben. A szolgáltatások színvonalát igyekszünk folyamatosan emelni, és a vásárlással kapcsolatos igényeket maradéktalanul kielégíteni, hogy flottul, gyorsan, pontosan szállíthassunk. Az általunk forgalmazott kiváló minőségű termékeken túl a legnagyobb előnyünk mégis a szemléletünkben rejlik. A nagy gyártók megbízhatóságát a kisebb vállalatok rugalmasságával ötvözzük, így biztosítva, hogy ügyfeleinket és az ő boltjaik igényeit tartsuk a középpontban. Saját irodánknak és raktárépületünknek hála megbízható logisztikai hátteret, és teljes körű szolgáltatási portfóliót kínálunk tőlünk vásárló partnereinknek.

Szaniteráru nagykereskedés

Nagykereskedésünkben megbízható partnerek termékeit forgalmazzuk és szállítjuk ki Veszprémből szaniteráru kiskereskedéseknek, szerelvényboltoknak és viszonteladóknak az ország egész területére.

Szaniteráru és szerelvény kiskereskedés

Kiskereskedésünkben, szintén Veszprémben, a nagy márkák termékei mellett igyekszünk minden igénynek megfelelni, az utolsó csavarig, hogy vásárlóink jó minőségű termékeket kapjanak meg elérhető áron.

Folyamatos raktárkészlet

Saját központi raktárral rendelkezünk, így a legnépszerűbb termékek azonnal elérhetőek.

Jusson gyorsan a termékekhez

Professzionális logisztikai rendszerrel és folyamatosan frissülő raktárkészlettel célunk, hogy minél hamarabb kapja meg termékeit.

Garancia és termék támogatás

Termékeinkre garanciát és alkatrész hátteret biztosítunk.

Kedvező árak

Áraink rendkívül kedvezőek, köszönhetően annak, hogy termékeink nagy részét közvetlenül a gyártótól szerezzük be.

Akciós termékek

Egyedi akciókkal, kedvezményekkel járunk a konkurencia előtt.

Ingyenes kiszállítás

Az általunk forgalmazott termékeket akár nagy tételben is ingyenesen kiszállítjuk az ország területén.

Termékkínálat online

Kínálatunk elérhető számítógépről, laptopról, táblagépről, valamint mobitelefonlról is.

Naprakész információ

A termék beszerzési idejének esetleges csúszásáról is naprakészen informáljuk e-mailben.