A minőségi termékeket és széles választékot partnereinknek köszönhetően tudjuk biztosítani szaniteráru nagykereskedésünkben. Együttműködésünk partnereinkkel hosszútávú, van akivel évtizedes múltra tekint vissza. Így tudjuk garantálni a tőlünk vásároló kiskereskedéseknek és viszonteladóknak a konzisztens minőséget és megbízható termékcsaládokat, melyet aztán nyugodt szívvel ajánlhatnak vásárlóiknak.

A Fluidmaster, d. o. o. vállalat alaptevékenysége szerint hőre lágyuló műanyag termékek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik.
Cégünk a vállalatcsoport alá tartozó szlovéniai LIV gyár termékeivel foglalkozik. Az együttműködés évtizedes múltra vezethető vissza. Kiváló minőségű termékeiket csak ajánlani tudjuk, hiszen amellett, hogy hosszan tartóak, környezetkímélőek is.

A Kovinoplastika Lož régi hagyományokkal rendelkező nemzetközi vállalat, amelynek célja a termékek magas minőségű előállítása és az ügyfelek igényeinek kielégítése, főleg acélipari termékekkel foglalkozik.
Cégünk a vállaltcsoport Alveus márkacsoport alá tartozó termékeivel és kiegészítőivel (mosogatók és csapok) foglalkozik, melyeket Szlovéniában gyártanak.

HERZ vállaltcsoport évek óta jelen van a szelepek és szelvények piacán.
Cégünk a vállaltcsoport csapjaival foglalkozik, melyek szintén nagy múltra tekintenek vissza.

 

 

Az MKW csoport 1960 óta van jelen az építőiparban.
Cégünk a vállalatcsoport Ausztriában és Szlovákiában előállított WC ülőkéit forgalmazza, az MKW által forgalmazott termékek magas minőségüknek köszönhetően rendkívül időtállóak.

Az Aklimat csoport öntött alumínium radiátorokat gyárt Szlovéniában.
Cégünk a fűtőtestekkel és kiegészítőikkel foglalkozik.

A Dömötör Kft. hazánk talán legismertebb WC tartály gyártója.
Cégünk ezen tartályokkal és alkatrészeivel foglalkozik.